Reglament

INDICACIONS PER PARTICIPAR EN LA

15a CURSA SANT LLORENÇ / LA MINA

 

1 / DENOMINACIÓ

El dia 26 de maig de 2013 se celebrarà la 15a edició de la Cursa SANT LLORENÇ / LA MINA, organitzada pel Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre i el Club Esportiu Tarragona Fondistes.

2 / PARTICIPACIÓ

Podran participar-hi tots aquells que estiguin correctament inscrits. Els menors d’edat participen en la cursa sota la seva responsabilitat.

3 / DISTÀNCIA

La prova tindrà un recorregut aproximat de 7 km. La sortida estarà localitzada a l’Arc de Sant Llorenç i l’arribada a la Mina (Riu Francolí). El circuit romandrà tancat parcialment al trànsit. El recorregut s’ha de realitzar íntegrament a fi de no desvirtuar l’esperit de la cursa. Si un atleta no el completa o comet alguna irregularitat serà desqualificat.

4 / HORARI

La sortida serà a les 9:30 h del dia 26 de maig. El temps màxim per a completar el recorregut serà d’una hora. Hi haurà un servei de guardabosses fins les 9:15 h. Un cop acabada la cursa es podrà retirar la bossa regal mostrant el pitrall.

5 / INSCRIPCIONS

Els drets d’inscripcions són de 10 €. El nombre màxim de corredors és de 500.

Incripcions a: https://laminatarragonafondistes2013.wordpress.com/ o al Restaurant Rafael (Prat de la Riba, 21 -TARRAGONA-) de dilluns a divendres de 7:00 a 16:00 hores i Esports Armobal (C/ Cambrils, 4 -REUS-) de 10:00 a 13:15  hores i de 17:00 a 20:15 hores.

TOTS ELS PITRALLS I EL XIP ES PODRAN RECOLLIR, PRESENTANT EL DNI, ELS DIES 24 I 25 DE MAIG A WALA Tarragona (Ctra. N-340, 220-B Parcel·la 11)

6 / DESQUALIFICACIONS

El servei mèdic està facultat per retirar qualsevol corredor que manifesti durant la competició un mal estat de forma. Els participants que no facin el recorregut sencer, que no tinguin pitrall o que tinguin un comportament no esportiu, seran desqualificats.

Els participants que no es trobin en condicions per mantenir l’horari previst o siguin superats pel vehicle de tancament de cursa, seran considerats uns vianants més de la via pública.

7 / RECLAMACIONS

Les reclamacions hauran de fer-se per escrit davant el Comitè Organitzador i adjuntant la quantitat de 30 € que quedarà en dipòsit fins la resolució de la reclamació. Si la reclamació es considera correcta es procedirà a tornar la quantitat dipositada.

8 / PREMIS

Premi WALA consistent en vals de material esportiu de 60€, 40€ i 20 pels tres primers classificats de la general masculina i femenina, i pels tres primers sòcies i socis del Club Tarragona Fondistes que corrin amb l’equipament del club i que estiguin al corrent de pagament.

Trofeus pels cinc primers classificats (masculí i femení) de la classificació general, al primer classificat masculí i femení del Gremi de Pagesos i pels dos primers classificats (masculí i femení) del Club Tarragona Fondistes que corrin amb l’equipament del club i que estiguin al corrent de pagament.

Bossa Regal i Val de material esportiu per a tots els corredors.

9 / RESPONSABILITAT

Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat.

L’organització declina tota responsabilitat sobre danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.

Trìptic per a descarregar

Cartell per a descarregar

Anuncis